Відкриття закладу:
БУХГАЛТЕРІЯ ДЛЯ ГАСТРОБІЗНЕСУ
Бухгалтерія тов і фоп: від 10 000 грн/міс
Управлінський облік Poster: від 14 000 грн/міс
Організація бухгалтерії має відбутися ще до оформлення документів. Бо бухгалтерія — це по-перше твій бюджет. Питання управлінського обліку пов'язане навіть з вибором техніки: планшети, фіскальні апарати, принтери для чеків та термінал. Ми все вміємо.
Замовити послугу
Розберемося разом
Що треба знати?
Ми умовно бухгалтерію розділяємо на дві групи питань. Перша — бухгалтерія роботи тов, фоп, податки, працевлаштування, звіти, перевірки. Друга — управлінський облік: програма обліку, її ведення власником та членами команди.
З чого складається офіційна бухгалтерія для закладу?
  • Стратегія роботи: розподіл бару та кухні на ФОП і ТОВ
  • Легальна оптимізація податків
  • Здача звітності
  • Банкінг
  • Оформлення працівників
  • Податки
  • Супровід перевірок
На консультації ми розкажемо тобі, яке це працює в реальності. Так ти будеш підготовлений до всього.
Що ми кажемо хаосу з документами? - Не сьогодні!
Бухгалтерія та облік — кропіткий процес. І краще, коли цими питаннями свою голову займає спеціаліст, замість натхненного лідера. Ми стежимо за тим, щоб всі ваші рішення працювали правильно та безпечно.
Замовити послугу
Важливий момент!

Тільки ти враховуй — існують ще документи на приміщення і вони тобі теж потрібні. А ще великий блок бухгалтерії! Тому, щоб робити все в правильній послідовності і не напоротися на 1000 проблем, достатньо інвестувати 1,5 години на консультацію. Звернись до нас вчасно і тоді ми зможемо займатися паперами, поки ти фокусуєшся на своєму закладі.

Ваш запит відправлено
Ми зв’яжемося з вами найближчим часом для уточнення комфортного формату та часу консультації.
З якого ви міста?
1 / 4
У вашому закладі буде алкоголь?
2 / 4
Чи є система реєстрації бізнесу?
3 / 4
Заповніть особисті данні. Ми обіцяємо не дзвонити та не спамити.
4 / 4
Поле не заповнено
Поле не заповнено
Далі
Повернутися
Далі
Повернутися
Далі
Повернутися
Добре
FAQ?
З чого складається бухгалтерія в закладі?
Детальніше
Бухгалтерія в гастро сфері дуже відрізняється від інших бізнесів. Є три основні блоки: офіційні частина, управлінська -складська і аналітика даних.
Залишились питання?
Що входить в офіційну бухгалтерію в кафе?
Детальніше
Стратегія роботи закладу : розділяєм бар і кухню, обираємо Тов і фоп, оплата податків , постачальників, оформлення працівників , підготовка для перевіряючих структур.
Залишились питання?
Як налагодити управлінський облік в закладі?
Детальніше
Перше обрати практика в допомогу. Друге обрати програму і наповнити її перед роботою, переконавшись, що фуд кости складені коректно. Фіксувати усі продажі і постачання Робити переоблік Збирати дані в файл балансу , щоб бачити скільки заробили, на чому і чи заробили взагалі, а також куди витратили по категоріям . Запам’ятайте для того, щоб заробляти в закладі треба тримати під контролем кожну гривню.
Залишились питання?
Як вибрати програму обліку в заклад?
Детальніше
Спочатку треба зрозуміти які задачі хочеш положити на програму? Який планується бюджет? Дізнатися про дві основні програми, якими користується світ гастросфери: poster & iiko. Обрати технічну перевірку, що не лише теоретично а і практично буде поряд .
Залишились питання?